На Хмельниччині двоє осіб загинули, внаслідок зіткнення їх авто з вантажівкою (фото)

На Дунаєвеччині «ВАЗ» зіткнувся з вантажівкою, внаслідок чого водій та пасажир легковика загинули. Про це повідмоляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області.


23 вересня близько 20.30 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці Дунаєвецького району 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2104», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з вантажівкою «DAF» під керуванням 38-річного жителя Львівської області. 


Внаслідок ДТП водій легковика та його 49-річний пасажир, житель міста Дунаївці, від отриманих травм померли на місці події. Транспортний засіб був настільки деформований, що деблокувати тіла загиблих довелось за допомогою рятувальників.


По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють причини, що призвели до зіткнення автомобілів.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі