На Хмельниччині правоохоронці вилучили 500 літрів спирту та 2,5 тис пляшок горілки з підпільного алкоцеху (фото)

PM781image003
PM781image003

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили більше 2,5 тисяч пляшок горілки однієї із найпоширеніших торгових марок з явними ознаками підробки, майже 500 літрів спирту, порожні пляшки, акцизні марки тощо. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.


Працівники управління захисту економіки в Хмельницькій області викрили підпільний цех із виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції. Цех знаходився в одному із сіл Шепетівського району. Організатори незаконного бізнесу реалізовували продукцію через торговельні точки та ринки.


Під час п’яти санкціонованих обшуків в місцях виготовлення та зберігання фальсифікованої алкогольної продукції працівники поліції виявили та вилучили 2794 пляшки горілки однієї із найпопулярніших торгових марок з явними ознаками підробки, 460 літрів спирту, 7 тисяч порожніх пляшок, акцизні марки, корки, плівку та фен для запаковування ящиків з готовою продукцією. Крім того, було вилучено автомобіль «Fiat Doblo», на якому перевозили фальсифіковану продукцію.


Наразі усе вилучене направлено на експертизу. Слідчі дії тривають.


varta1.com.ua: Новини