На Хмельниччині у ДТП загинула 11-річна дитина

19101900
19101900

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини ДТП, у результаті якої загинула 11-річна дівчинка-пішохід та був травмований 37-річний мотоцикліст. Про це інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.



Аварія сталася у обласному центрі, 18 жовтня, близько 13.30 години, на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе та Водопровідна. 

За попередніми даними, 69-річний громадянин Туреччини, керуючи автомобілем «Мерседес Е-220», їхав по вулиці Старокостянтинівське шосе. Повертаючи на перехресті на вулицю Водопровідну, він не надав перевагу в русі мотоциклу марки «БМВ», який рухався в зустрічному напрямку по Старокостянтинівському шосе, у результаті чого сталося зіткнення транспортних засобів. Від удару мотоцикл у некерованому стані відкинуло на дівчинку-пішохода, яка стояла на тротуарі, неподалік місця ДТП. 

Внаслідок аварії, мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді численних переломів і був госпіталізований до травматології. Дитину з численними важкими травмами у стані травматичного шоку доправили до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні, де, близько 20-ї години, вона померла.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

varta1.com.ua: Новини