«Путіну і його режиму нічого не загрожує навіть у разі поразки» — російський опозиціонер

Допоки Путін живий і може віддавати накази — доти йому нічого не загрожує

Фото: інформативне

Путіну і його режиму нічого не загрожує від російських еліт і народу навіть у разі цілковитої поразки РФ у війні з Україною.

Таку думку вислови російський опозиціонер, режисер та журналіст Валерій Отставних в інтерв’ю «Оbozrevatel».

«Доки Путін може контролювати ситуацію фізично та психічно, поки він живий і може віддавати накази — «йому нічого не загрожує»», — заявив журналіст.

Також Отставних вважає, що антивоєнні протести у Росії нечисленні і «результату від таких дій немає».

«Поки масово на вулицю ніхто не вийде. Окремі люди постійно виходять. Постоять 5–10 хвилин, їх відразу забирають, штраф 50 тисяч рублів. Це дуже сміливі, хоробрі, переважно молоді люди, але результату від таких дій немає. Просто вийти, віддати гроші на користь держави, яка воює, — і все. Багато хто пише у соцмережах, але це не змінює стану суспільства, не змінює картини світу», — каже опозиціонер.

Отставних повідомив, що більшість противників війни покинули Росію, а «той хто проти, але не може виїхати, той мовчить і не видає свою позицію».

"Це схоже на релігійну віру, наприклад, у сектах. Навіть якщо таким людям показувати очевидні факти: ваш учитель, ваш гуру вас обманює — вони кажуть: ні, ви не розумієте. Це треба трактувати інакше.

Але є велика кількість росіян, які вірять у те, про що говорить пропаганда. Більше того, навіть маючи альтернативні джерела інформації, вони все одно шукають саме те, що підтверджує їхню перевернуту картину світу", — підсумував він.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також