На Кіровоградщині під виглядом таблеток для схуднення продавали психотропи

14_04_21 _viluch_pigulok_2
14_04_21 _viluch_pigulok_2

Поліція  припинила діяльність групи осіб, які розповсюджували психотропи під виглядом пігулок для схуднення. Повідомили в Поліції Кіровоградської області.


Продавці психотропних засобів знаходили осіб, готових придбати «диво-препарат», здатний допомогти їм стати стрункішими. Вони отримували передплату, а потім поштою надсилали пігулки покупцям.

Під час обшуків, які проводилися одночасно за шістьма адресами, правоохоронці виявили та вилучили кілька тисяч банок та блістерів з десятками різних найменувань медичних препаратів. А також чеки про грошові перекази, записні книжки з даними клієнтів, оргтехніка, платіжні картки, гроші, отримані від продажу психотропних засобів.

Ті медичні препарати віднесені до переліку наркотичних засобів та психотропних речовин і є забороненими до немедичного вживання. Зразки пігулки відправили на експертизу.

Поліцейські продовжують розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.



Фото: Нацполіція

varta1.com.ua: Новини