На Київщині чоловік зарізав жінку, й намагався спалити її тіло

Події в Бучі

В Бучі 64-річний чоловік вбив 47-річну жінку і намагався спалити її тіло в покинутому сараї, аби приховати сліди злочину.

У Бучі чоловік вбив свою товаришку «по чарці», і намагався спалити її тіло у покинутій коморі. Мертву жінку виявили під час гасіння пожежі. Поліцейські помітили на тілі сліди ножових поранень, та розшукали вбивцю. Деталі цієї історії розповіли у пресслужбі поліції Київщини.

«15 березня під час гасіння пожежі в покинутій коморі було виявлено обгоріле тіло 47-річної місцевої жительки. Експертиза показала — потерпіла мала ножові поранення. Невдовзі поліцейські встановили та затримали зловмисника. Чоловікові загрожує до 15 років за ґратами», — розповіли у поліції.

Попередньо чоловік випивав із жінкою, яку пізніше знайшли мертвою. Унаслідок конфлікту чоловік взяв із кухонного столу ніж та наніс своїй подрузі чотири удари в шию. Від отриманих травм вона померла на місці.

Щоб приховати сліди злочину, він загорнув її тіло та виніс у покинуту комору. Потім облив тіло розчинником та підпалив.

Читайте також: Колишній начальник польського генштабу закликає Польщу готуватися до війни з Росією

 Чоловіку вже оголосили підозру про умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Йому загрожує до 15 років тюрми.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Читайте також