На Київщині ексгумували тіло чоловіка, який намагався зупинити колону російських окупантів

Чоловік був сам уродженцем Росії

Фото Обозреватель

У Бородянці, на Київщині, під час процедури ексгумації на території місцевої лікарні знайшли тіло 64-річного Сергія Салова. Історію загибелі батька розповів його син Олександр, пише «OBOZREVATEL».

Чоловік загинув, намагаючись зупинити військову колону російських окупантів.

У перший день повномасштабного вторгнення країни-агресора, 24 лютого, Сергію виповнилося 64 роки, а 28 лютого його вбили росіяни.

«Того дня був обстріл, мій батько сказав мамі, що піде зупиняти російську техніку. Батько став на шляху колони і його просто переїхали. Це був російський БМП із літерою V», — розповів Олександр.

1 березня сини вбитого чоловіка змогли забрати його тіло з дороги.

«Ми боялися, що від нього нічого не залишиться, треба було встигнути поховати. Я знайшов біля БМП спальний мішок російських військових, і ми вклали в нього батька. Привезли до моргу, нам сказали, що треба робити судово-медичну експертизу, але медиків уже не було», — повідомив Олександр.

Він додав, що 22 березня тіло його тата добрі люди поховали на території лікарні. Сім’я ж загиблого чоловіка була змушена евакуюватись у Красилів, Хмельницької області.

Наразі, його рідні повернулися, щоб перепоховати тіло.

«Потрібно поховати по-людськи», — каже син.

За словами Олександра, його батько був російськомовним, сам родом з Росії. Але, як бачимо, «русский мір» не пощадив і його.

У телефоні чоловіка знімок вулиці, де було вбито його батька, російську техніку, а вдалині тіло чоловіка. Загалом на території лікарні виявили тіла шести людей.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також