На Київщині охоронець два дні гвалтував та різав жінку на робочому місці (ВІДЕО)

Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань

фото: скріншот з відео Андрія Нєбитова

Моторошний випадок стався у Білій Церкві. Там чоловік дві доби гвалтував жінку, а потім порізав їй горло і вдарив ножем у живіт.

Про жахливий злочин повідомив очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов.

Мерзотник заманив 40-річну жінку до себе на роботу в Білій Церкві, залякав вбивством, скоїв сексуальне насильство. 

Постраждала благала її відпустити, але зловмисник, побоюючись викриття, вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло та бив її руками по голові й тілу. Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань. 

Травмовану жінку помітив на вулиці велопатруль. Завдяки налагодженій комунікації, патрульні затримали фігуранта та викликали на місце слідчих. 

Поліція Київщини помістила зловмисника до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження. 

«Зловмисник зустрів потерпілу біля одного з будинків у Білій Церкві та запросив її до себе на роботу. Вже у приміщенні охорони підозрюваний пригрозив жінці вбивством, якщо вона не вступить з ним у статевий зв'язок, та всупереч її волі, скоїв задумане.

Постраждала благала її відпустити, але зловмисник, побоюючись викриття, вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло та бив її руками по голові й тілу. Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань.

Читайте також: у місті Чоп щойно звільнений із в’язниці молодик скоїв зухвале пограбування.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за зґвалтування, незаконне позбавлення волі та нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень [ч.1 ст.152, ч.3 ст.146, ч.1 ст.121 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 10 років ґратами", повідомляє поліція Київської області.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий