На Київщині п'яний чоловік через ревнощі підірвав гранату у будинку: дружина загинула, син поранений (ФОТО)

Чоловіка затримали

У Білій Церкві на Київщині чоловік під час конфлікту з дружиною в приватному будинку кинув гранату, яка в результаті вибуху спричинила загибель жінки, ушкодження йому та сину. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомила поліція Київської області.

 «Днями до поліції надійшло повідомлення про вибух в одному з приватних будинків у місті Біла Церква. Слідчі зʼясували, що 57-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння прийшов до будинку, де окремо проживали його дружина із сином. У результаті суперечки, через ревнощі, чоловік підірвав гранату »РГД-5« в одній з кімнат будинку, де і стався конфлікт», – розповіли у поліції.

У результаті події, усі учасники отримали тілесні ушкодження у вигляді мінно-вибухових травм та осколкових поранень різних частин тіла. На жаль, під час реанімаційних заходів померла дружина фігуранта. 36-річний син зловмисника знаходиться у стабільному стані.

Правоохоронці затримали та помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання.

Фото: Поліція Київщини

Читайте також, у Херсоні чоловік кинув гранату в людей на майданчику: є жертви (ФОТО)

Слідчі повідомили чоловіку про підозру, за фактами замаху на вбивство та незаконного поводження з боєприпасами. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

 
 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також