На Київщині під час евакуації «по коридору» окупанти розстріляли українського футболіста та його сім’ю

жалоба
Фото ілюстративне з відкритих джерел

16-річного футболіста київської аматорської команди ДЮСШ «Атлет» Дмитра Євдоченка разом зі своєю мамою Мариною розстріляли російські окупанти під час спроби евакуації з Київської області. За інформацією пресслужби «Атлета», трагедія сталася 11 березня.

Як повідомляє «УНІАН», тренер юнацької команди київського «Атлета» В’ячеслав Зборовський розповів про трагічну смерть свого 16-річного підопічного Дмитра Євдоченка та членів його сім’ї.

Юний футболіст, його мати і тітка загинули від куль російських окупантів під час евакуації. 

"Ситуація в Україні, як і в Києві дуже важка. Скажу більше — така, в яку ніхто не вірив! Помирає чимало мирного населення, ні в чому не винні, а тим більше діти!

Так і в нашу атлетівську сім’ю прийшла біда «від визволителів». Дмитро Євдоченко, який займався в «Атлеті» з самого початку набору команди, з шести років і до того злощасного дня. Його сім’я виїжджала по коридору з боку Чернігова, але їх машину розстріляли! Маму і його тітку відразу вбили, а його, як і його бабусю, поранили в голову — потім у лікарні він помер... Бабусі зроблена операція з ампутування обох рук", — зазначив Зборовський.

В’ячеслав Зборовський / фото: ФК "Атлет"

Раніше у бою за Київ загинув колишній захисник львівських «Карпат» Віталій Сапіло.

До цього разом із матір’ю загинув футболіст «Гостомелю» Дмитро Мартиненко. До його будинку потрапила авіабомба.​

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий