На Київщині, під час вчорашнього масованого обстрілу, діти принесли до школи збиту ракету (ВІДЕО)

Діти під час ракетної загрози гуляли на вулиці...

Скриншот відео

На Київщині вчора, 15 листопада, діти під час ракетної загрози перебували на вулиці, де знайшли збиту ракету, яку принесли показати дорослим, повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

«За школою діти знайшли збиту ракету і несуть показати» — таке повідомлення в розпал вчорашнього масованого обстрілу Київщини ми отримали на спецлінію «102» від керівника одного із навчальних закладів Бучанського району.

«Те, що діти під час ракетної загрози знаходились на вулиці, те, що дорослі відкрито ігнорували повітряну тривогу — вища міра безвідповідальності. Той же факт, що малеча так легковажно поводилась із вибухонебезпечними предметами, які несуть реальну загрозу життю і здоров’ю — просто шокує.

І батьки, і вихователі, і адміністрація навчальних закладів беззаперечно несуть відповідальність за життя і здоров’я наших дітей. Втім, вчитись бути слухняними та дотримуватися правил поведінки треба у родині, тим більше зараз, коли загроза ворожих атак може чатувати кожної миті, практично всюди», — зазначає керівник поліції Київщини.

Як повідомлялося, ворог під час масованої атаки у вівторок, 15 листопада, випустила по Україні 100 ракет.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий