На Київщині від вибуху гранати загинув чоловік, його неповнолітня дитина поранена (ФОТО)

Загиблий відпочивав із компанією друзів та взяв до рук гранату

У суботу, 10 серпня, близько 14 години в селищі Калита Броварського району, що на Київщині, пролунав вибух на вулиці Набережній. З'ясувалося, що це здетонувала граната, яку взяв до рук чоловік. Внаслідок події, останній від отриманих травм загинув, а його 13-річну доньку госпіталізували до медичного закладу. Про це повідомили в ДСНС у Київській області.

На місце виклику було направлено черговий караул 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Калита.

«По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що внаслідок детонації боєприпасу чоловік 1991 року народження отримав тяжкі поранення несумісні з життям, дівчинка 2011 року народження отримала травми та медиками екстреної медичної допомоги госпіталізована до Броварської центральної районної лікарні. Обставини події з’ясовують правоохоронні органи», – йдеться у повідомленні. 

Фото: ДСНС у Київській області

Тим часом у поліції Київщини кажуть, що, за попередніми даними, загиблий відпочивав із компанією друзів, взяв до рук гранату. Унаслідок необережного поводження вона здетонувала.

Раніше повідомили: жителя Броварів засудили до 9 років ув’язнення за те, що кинув гранату в поліцейського

«На жаль, 33-річний чоловік від отриманих травм помер на місці події. Травми отримала його 13-річна донька, яку доставили до Броварської лікарні з ушкодженнями ніг. Наразі правоохоронці встановлюють обставини інциденту. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події», – йдеться в повідомленні поліції. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі