На Київщині водії знайшли на узбіччі дороги закривавлену 17-річну дівчину, яку жорстоко згвалтували і намагалися вбити (ФОТО)

Подія сталась 9 серпня в одній із громад Фастівщини

Днями до Фастівського районного управління поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що на узбіччі дороги знаходиться скривавлена дівчина. Зловмисник спершу зґвалтував потерпілу, а потім намагався вбити.

Як повідомили у поліції Київської області, подія сталась 9 серпня в одній із громад Фастівщини. Поліцейські встановили, що того вечора, 17-річна дівчина поверталася додому. Зловмисник схопив неповнолітню, одягнув на руку кайданки, затягнув до лісопосадки та зґвалтував.

Дівчина намагалася втекти, однак нападник дістав із сумки ножа і завдав потерпілій до чотирьох ударів у спину, намагаючись приховати скоєний злочин. Неповнолітній вдалося вибігти на автодорогу, де її помітили водії, які викликали медиків і поліцейських.

Правоохоронці затримали чоловіка відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: чоловіка з України вбили в притулку для біженців у Німеччині.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за фактами незаконного позбавлення волі, зґвалтування та замаху на вчинення вбивства (ч. 2 ст. 146, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 15 п. 9 ч. 2 ст. 115 ККУ). Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також