На Київщині рятувальники врятували на водосховищі трьох людей, серед яких дитина

Screenshot-3
Screenshot-3

Сьогодні, 23 червня, під час  роботи водолазної групи надійшло повідомлення про те, що біля с. Ровжі, на Київському водосховищі, відносить у море човен з людиною. Про це інформує ДСНС.


Під час пошуку чоловіка на човні надходить ще одне повідомлення про те, що між с. Ровжі й с. Лебедівка жінку і дитину відносить у море на гумовому човні.


Рятувальники приймають рішення про першочерговість порятунку жінки з дитиною і перебазуються в напрямку села Ровжі.


Човен  було виявлено на відстані 4-х кілометрів від берега. Жінка знаходилася напідпитку, а дівчинки десяти років в човні не було. Коли рятувальники запитали де дитина, жінка відповіла, що дитина вистрибнула з човна і поплила до берега самотужки. Дівчинку було знайдено, за 1 кілометр від човна.


Дитину знайшли за 3 кілометри від берега, у воді вона пробула близько двох годин, дуже замерзла і була вкрай знесиленна. Дівчинка розповіла рятувальникам, що вона злякалася, що човен потоне і вистрибнула, щоб самотужки доплисти до берега.


Дитину на березі передали батькам.


Потім рятувальники знову направилася для пошуку чоловіка на човні, якого знайшли за десять кілометрів від берега. Він також був у стані алкогольного сп’яніння і без будь-яких засобів захисту.


https://youtu.be/fqwphztht7c

[gallery link=«file» columns=«2» ids=«287168,287169»]

varta1.com.ua: Новини