На Київщині швидкісний потяг збив жінку на смерть: жертву розірвало на частини (фото)

Жінка йшла дуже близько до краю перону і її затягнуло під поїзд. За словами очевидців, жінку буквально розірвало від удару. «Руки від плечей валялись без одежі... і все залито кров’ю та м’ясом...» — пишуть місцеві мешканці. 

У селищі Клавдієво-Тарасове, на залізничній станції «Клавдієве», пасажирський потяг «Інтерсіті» наїхав на жінку. Про це повідомили очевидці трагедії на сторінці "Клавдієве-онлайн« у »Facebook", — пише на сайті «ТСН».

Як зазначається, близько 06.30–06.40 год. ранку, жінка йшла пероном за попереджувальною смугою, і її затягнуло під «Інтерсіті», що під’їжджав до станції. Водночас очевидці запевняють, що машиніст «Інтерсіті» дуже довго сигналив, проте не зміг уникнути трагедії.

Наразі, особу жінки встановлюють, попередньо з’ясовано, що вона 1961 року народження, при собі в неї знайшли проїзний квиток на ім’я Білоус Олени Олексіївни. 

Про цю трагедію також повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області. Жінка потрапила під колеса швидкісного електропотягу на залізничній станції Клавдієво-Тарасове. Від отриманих травм 57-річна місцева жителька загинула на місці. 



З’ясовано, що жінка переходила залізничну колію по наземному бетонному перекриттю для пішоходів біля платформи. Зараз на місці події працюють фахівці-експерти, слідчо-оперативна група Бородянського відділення поліції, опитуються свідки, з’ясовуються всі обставини та причини трагедії.

Відомості щодо даного факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 276 Кримінального кодексу України.



varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також