На Київщині сталася масштабна ДТП з дев’ятьма автівками (ФОТО)

987c0f7b84dc55f45e47d5ed23710a42-orig
987c0f7b84dc55f45e47d5ed23710a42-orig

На Столичному шосе у Києві зіштовхнулося дев’ять автомобілів, у результаті чого поранення отримали 5 людей, у тому числі дитина. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у «Facebook».

ДТП трапилася о 15:44 год, на Столичному шосе, що у Голосіївському районі столиці.

Водій автомобіля «Хонда Акорд», рухаючись у напрямку міста Обухів, скоїв зіткнення з попутним автомобілем «Кіа». Після чого вказані транспортні засоби виїхали у зустрічному напрямку. У результаті ці два авто зіткнулися з автомобілями «Джип», «Шкода», «Хюндай», «Хонда» та двома «Фольксвагенами».

На місце прибули рятувальники частини спеціальної техніки загону технічної служби та 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

«Як виявилося, ДТП сталася з участю 9-ти автомобілів, в одному із яких, було затиснуто водія між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники, з допомогою гідравлічного інструмента, деблокували чоловіка та передали його медикам із переломом нижніх кінцівок для подальшої госпіталізації... Всього, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, отримали травми 5 чоловік, з них 1 дитина (2-х осіб госпіталізовано, 2-м дорослим та дитині медична служба допомогу надала на місці», — йдеться у дописі.



Поліція перевірила водія автомобіля «Хонда Акорд» на вміст алкоголю: прилад показав 1,7 проміле алкоголю при допустимій нормі в 0,2 проміле.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Порушнику загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від п’яти до восьми років.

varta1.com.ua: Новини