На Київщині загадково зник неповнолітній хлопець (ФОТО)

5ее
5ее


Поліція Київщини просить допомогти  встановити місцезнаходження неповнолітнього Криворотько Владислава. Про це інформують у пресслужбі Національної поліції України.




Так, 26 вересня, до поліції надійшло повідомлення від мами хлопця, мешканки міста Бориспіль про те, що її 17-річний син Криворотько Олександр пішов з дому (Київська область, м. Бориспіль вул. К. Шлях) та наразі його місцезнаходження невідоме. Мама зазначає,  що раніше хлопець не зникав.

Прикмети: зріст 175 см , на вигляд 17–18 років, спортивної статури, обличчя овальне, волосся пряме коротке, русяве, очі карі, має татуювання на лівому передпліччі, римськими цифрами дата народження.

Одягнений: спортивний балоновий жилет темно зеленого кольору з жовтими вставками з капюшоном, темно синя футболка, спортивні штани темно-зеленого кольору, сірі кросівки.

На розшук неповнолітнього залучено особовий склад Бориспільського РУП ГУНП у Київській області, розміщено орієнтування в соціальних мережах.


Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця перебування Криворотько Олександра просимо повідомити на спецлінію «102» або до Бориспільського РУП за адресою: м. Бориспіль, вул. Сергія Камінського, 4, чи за тел. (04595)6-23-91.




varta1.com.ua: Новини