Поліцейські затримали неповнолітнього хлопця, якого підозрюють у вбивстві 12-річної дівчинки

191fbcd0-30f9-4939-a6ca-d18b527dbcac
191fbcd0-30f9-4939-a6ca-d18b527dbcac

Поліція Київщини затримала неповнолітнього хлопця, який ґрунтовно підозрюється у заподіянні смерті 12-річної дівчинки. Про це інформуєть у відділі комунікації поліції Київської області.


Поліція Київщини проводила заходи щодо розшуку зниклої 12-річної мешканки міста Яготин, яка зникла в ніч на 10 серпня. Відповідне повідомлення до поліції надійшло від батька о 4-й годині ранку.


[gallery link=«file» ids=«212598,212599,212600»]

Поліцейські одразу розгорнули масштабні пошуки, був піднятий по тривозі особовий склад місцевого відділення поліції.


Також у пошуках були задіяні керівництво Головного управління поліції Київщини, ювенальні поліцейські, працівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції, кінологи, бійці Національної гвардії України, відділ аеропідтримки управління моніторингу та аналітичного забезпечення Департаменту патрульної поліції НПУ та громадськість.


Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські максимально відновили перебіг подій того вечора, коли зникла дитина, опитали коло родичів, знайомих, однокласників, друзів, усіх тих, з ким вона спілкувалась напередодні.


Працівники поліції встановили неповнолітнього місцевого мешканця, який зізнався, де залишив бездиханне тіло зниклої дівчинки.


Ним виявився 15-річний місцевий мешканець, товариш потерпілої. Він, наразі, затриманий у порядку ст. 208 КПК України.


Тіло дівчинки з синцями на шиї знайшли біля водойми.


За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі,
Працівники поліції з’ясовують причини скоєння тяжкого злочину.

varta1.com.ua: Новини