На Київщині жінка втекла з дому, залишивши з чоловіком-алкоголіком двох малолітніх дітей

20210714-znykla2
20210714-znykla2

Жінка не поверталася додому, де залишилися двоє малолітніх дітей, тому що боялася чоловіка, який зловживає спиртними напоями та систематично вчиняє відносно неї домашнє насильство.

Як повідомляє Національна поліція Київської області, 13 липня  до поліції надійшло повідомлення  про зникнення  13-ти та 10-річного  братів в селі Великі Єрчики, що на Сквирщині. Орієнтування з прикметами хлопців розіслали всім пішим та мобільним нарядам поліції та надали у засоби масової інформації.

Поліцейські встановили, що хлопці вирушили на пошуки матері, яка теж залишила місце проживання. Правоохоронці опитали родичів, друзів зниклої жінки, встановили коло її спілкування.

В подальшому поліцейські сектору реагування патрульної поліції Сквирського відділу поліції  розшукали матір та дітей у одному з сіл району.

Жінка розповіла, що вона залишила домівку через непорозуміння із чоловіком, а діти пішли її шукати.

Жінка не поверталася додому, тому що боялася чоловіка, який зловживає спиртними напоями та систематично вчиняє відносно неї домашнє насильство.

Правоохоронці склали відносно дебошира протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч.2 КУпАП та скерували його до суду для прийняття рішення.

[gallery link=«file» columns=«2» ids=«292834,292835»]

varta1.com.ua: Новини