На лаву підсудних сяде львівський лікар, який здирав гроші за безкоштовні операції

Він заробляв на безкоштовних операціях із «збереження життя».

Фото ілюстративне

У Львові судитимуть лікаря, який заробляв на безкоштовних операціях із «збереження життя». Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«До суду направлено матеріали справи щодо завідувача відділення одного із медзакладів Львова. У межах досудового розслідування встановлено, що лікар вимагав з пацієнтів 65 тис грн за проведення безкоштовної операції із встановлення штучного апарату ритму серця», — йдеться у дописі.

Так, у серпні 2021 року, лікарю було оголошено підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі, матеріали справи передано до суду.

Триває слідство для встановлення та притягнення до відповідальності усіх, причетних до протиправної діяльності, осіб.

За даними «Zaxid.net», мова йде про відомого львівського лікаря Остапа Герету. Керівника одного з відділень обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру, що на вул. Кульпарківській у Львові, торік затримали.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

В Україні почнуть використовувати ще одні ліки від COVID-19

Ці ліки призначені для використання у першу чергу для пацієнтів із груп ризику з метою уникнути погіршення стану та переходу захворювання із легкого чи середнього ступеня тяжкості до важкого та уникнути госпіталізації.