На Львівщині була загроза ракетного удару з Чорного моря

Важлива інформація за добу

Ілюстрація: Радіо Свобода

Керівник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив головне за добу, що потрібно знати мешканцям Львівщини.

Один раз сирени повідомляли про повітряну тривогу. Була загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря. Небезпека не справдилася. На Львівщині все спокійно.

Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 104 людини.

До Перемишля зі Львівщини вирушили 810 осіб.

Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 17 тисяч 505 людей. Повернулися — 17 тисяч 464 українці.

Поліція області опрацювала 1427 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

У Львові успішно провели першу аутологічну трансплантацію стовбурових клітин кісткового мозку дитині. Це зробили фахівці Клініка дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Це історична подія як для медичної галузі, так і для усіх українських дітей, які потребують трансплантацій.

Напередодні на Львівщині розпочались дводенні навчання для психологів-практиків та соціальних педагогів, які працюють у громадах області з внутрішньо переміщеними особами. Під час семінарів тренери навчають правильно надавати психосоціальну підтримку людям, які опинились в кризових ситуаціях. Після завершення навчання учасники зможуть застосувати знання та навички під час роботи в консультаційно-координаційних центрах, які з ініціативи Львівська обласна державна адміністрація створять при усіх районних військових адміністраціях Львівської області. Навчання пройдуть 200 людей.

Як повідомлялося, в Україні існує загроза ракетних ударів.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий