На Львівщині чоловік намагався застрелити власного сина (ФОТО)

Постраждалий у реанімації

Фото: НПУ

На Львівщині поліцейські затримали пенсіонера за підозрою у замаху на вбивство сина.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, 67-річний мешканець одного з сіл Львівського району здійснив два постріли з мисливської рушниці, влучивши сину у шию та плече, під час побутового конфлікту. Зараз поранений перебуває у реанімації.

Повідомлення про чоловіка з вогнепальними пораненнями надійшло у поліцію 8 серпня від медиків швидкої допомоги.

Правоохоронці встановили особу пацієнта — 41-річного мешканця одного з сіл Львівського району. Також встановлено, що до скоєння злочину причетний його 67-річний батько. Близько 18:00 год., між родичами виник конфлікт, під час якого батько здійснив два постріли з мисливської рушниці у сина, маючи намір вбити його. Кулі влучили у плече та шию, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження.

Проведеними заходами поліцейські оперативно виявили місцеперебування та затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Фото: НПУ

Як повідомлялося, на Львівщині затримали трьох мешканок Волині, які на автомобілі втікали з місця злочину.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий