На Львівщині чоловік отримав два удари ножем

Учасники конфлікту перебували у нетверезому стані

Фото ілюстративне

Вчора, 30 березня, близько 17:00 год, до поліції надійшло повідомлення про те, що на площі Ринок у селищі Щирець під час конфлікту був поранений чоловік. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці — потерпілий — 27-річний мешканець району.

Медики діагностували у нього, зокрема «проникаюче поранення передньої черевної стінки та різану рану грудної клітини».

«Проведеними заходами також було встановлено, що тілесних ушкоджень чоловіку завдав мешканець Щирця віком 40 років під час конфлікту. Обидва перебували у стані алкогольного сп’яніння», — повідомили в поліції.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Додамо, 19 березня, надійшов наказ від обласної військової адміністрації про дозвіл та правила продажу алкоголю на Львівщині.

Проте в наказі також зазначено, що громади мають право самостійно приймати рішення щодо правил реалізації алкогольних напоїв на своїй території.

У Львові позиція залишається незмінною.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також