На Львівщині чоловік зістрибнув з потяга, щоб незаконно перетнути кордон (ФОТО)

Чоловік лежав поблизу залізничної колі

На Львівщині 34-річний киянин зістрибнув з потяга, щоб незаконно перетнути кордон. Чоловіка виявили прикордонники за два кілометри від кордону з Польщею. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

У чоловіка, який лежав поблизу залізничної колії, була розбита голова та зламана нога. Киянин зізнався, що мав намір незаконно перетнути українсько-польський кордон. Травми втікач отримав, стрибнувши з потяга «Київ – Чоп». Квиток чоловік придбав до Ужгорода, проте вирішив спробувати перетнути кордон на Львівщині, тож стрибнув з потяга.

Прикордонники не розголошують місце, де стався цей інцидент, однак у межах Львівської області поїзд «Київ – Чоп» проїжджає за 2 км від кордону лише поблизу села Сянки на межі із Закарпаттям.

Киянин розповів, що під час планування свого маршруту користувався порадами та вказівками, отриманими в одному з Telegram-каналів. Згідно інструкцій чоловік взяв із собою спальник, каремат, трекінгові кросівки, теплі речі, дощовик, складний ніж, мотузку, сірники та їжу. Однак скористатися речами не встиг.

Фото: Держприкордонслужба

Читайте також: на Львівщині прикордонники викрили псевдоподружжя

До місця події прикордонники викликали швидку медичну допомогу. За спробу незаконного перетинання кордону прикордонники притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також