На Львівщині детективи БЕБ проводять огляд на території одного із пунктів пропуску Львівської митниці (ФОТО)

Вже арештовано 34 тисячі одиниць одягу та взуття

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області викрили компанію в ухиленні від сплати митних платежів в великих розмірах.

Як повідомили у ТУ БЕБ у Львівській області, слідством встановлено, що компанія під час імпорту іноземних товарів подала до органів Держмитслужби України документи щодо ввезення на митну територію України вживаного одягу вагою понад 16 тонн. Однак не відобразила відомості стосовно приблизно 34 тис. нових речей. Таким чином державний бюджет недоотримав понад 7,5 млн грн митних платежів.

Наразі детективи ТУ БЕБ у Львівській області проводять огляд на території одного із пунктів пропуску Львівської митниці. Вже вилучено та арештовано 34 тисячі одиниць нового одягу та взуття.

Досудове розслідування за ч. 2 ст. 212 Кримінального Кодексу України триває, встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Читайте також: у Львові «накрили» підпільні клуби азартних ігор.

Досудове розслідування розпочато за повідомленням працівників Львівської митниці. Процесуальне керівництво – прокурори Львівської обласної прокуратури.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також