На Львівщині камери відеонагляду допомогли поліції знайти викрадача авто (ФОТО)

Чоловіка затримали

Завдяки камерам відеоспостереження «Безпечна Львівщина» співробітники кримінальної поліції Стрийського районного управління поліції швидко встановили місцеперебування  викраденого автомобіля та спільно з колегами з Івано-Франківської області затримали підозрюваного у викраденні. Про це, 10 червня, повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Так, 9 червня, близько 10:20 год, до поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Стрийського району про викрадення його автомобіля «Нісан Кашкай».

Правоохоронці встановили, що невідома особа незаконно заволоділа автомобілем заявника, що стояв у гаражі на приватному подвір’ї, та поїхала на ньому в невідомому напрямку.

«Негайно була введена спеціальна поліцейська операція, орієнтування на викрадений автомобіль були надіслані у всі територіальні підрозділі поліції Львівщини та сусідніх областей. Проведеними заходами, з допомогою камер відеонагляду «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що викрадений автомобіль рухається в бік Івано-Франківської області. Вже невдовзі оперативники кримінальної поліції спільно із колегами з поліції Івано-Франківщини зупинили «Нісан» в обласному центрі», — повідомили у поліції.

Також було встановлено особу чоловіка, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, 32-річного мешканця Стрия, який вже був неодноразово судимий, у тому числі, за аналогічний злочин. 

Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також