На Львівщині «мажор» побив оператора АЗС

Потерпілому 55-років

29 травня 2024 року «мажор» Кузимків Орест Зіновійович обрав об’єктом нападу 55-річного оператора АЗС, інваліда 3 групи, двоє синів котрого воюють в ЗСУ. Про це повідомляє журналіст ГО «Рух територіальних громад» Андрій Дорошенко.

Штучно створивши конфлікт, він напав на оператора АЗС ззаду, душив, після цього завдав декілька ударів в обличчя, повалив на землю та відібрав телефон. Внаслідок цього, в постраждалого розпочалась кровотеча, що призвела до втрати крові та необхідності звернення за невідкладною медичною допомогою.

З працівником АЗС, 32-річний Орест Кузимків не був знайомий, розумів свою фізичну перевагу, так як його об'єкт нападу в поважному віці не зможе оборонятись. Він вирішив що це буде для нього легкою безкарною пригодою. 

Керівником АЗС мережі Solяra, де працював постраждалий було прийнято рішення надати йому фінансову допомогу, оплатити необхідне лікування, найняти адвоката для притягнення «мажора» до справедливої відповідальності, а також всіляко захищати свого працівника в майбутньому. Компанія бачить своїм завданням на постійній основі допомагати Збройним силам України та іншим складовим Сил Оборони шляхом передачі автомобілів, БПЛА, іншого технологічного обладнання, заправки паливом.

Відділом поліції № 1 Львівського РУП №2 ГУНП у Львівській області 30.05.2024 року порушено кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також