На Львівщині мікроавтобус збив пішохода

ДТП у Червоноградському районі

Фото: НПУ

Водій мікроавтобуса «Сітроєн», 33-річний мешканець міста Соснівка, скоїв наїзд на пішохода, місцевого мешканця, віком 53 роки. Внаслідок наїзду, чоловік отримав тілесні ушкодження та був доправлений у лікарню. Про це повідомляє Нацполіція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 січня, близько 18:15 год, на автодорозі «Жовква–Ковель» у селі Сілець, Червоноградського району.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

За минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 10 дорожньо-транспортних пригод, одна з них — з потерпілим. Внаслідок ДТП, одна особа була травмована.

За наслідками інших пригод було складено 9 адміністративних протоколів за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також