На Львівщині молодий чоловік потрапив під поїзд

Трагедія у селі Ожидів

Фото: НПУ

7 лютого, близько 13:30 год, до поліції надійшло повідомлення про те, що на перегоні «Здолбунів–Львів» у селі Ожидів, Золочівського району, стався наїзд поїзда на людину.

Як повідомляє Нацполіція Львівської області, вантажний потяг скоїв наїзд на 28-річного мешканця одного з сіл району.

Внаслідок події, чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення. Встановлено, що на момент наїзду потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від двох до семи років.

Громадянам вкотре нагадують: будьте максимально уважними та обережними, перебуваючи поблизу залізничних колій та на залізничних станціях. Переходячи залізничні колії, користуйтеся спеціально передбаченими для цього переходами, пішохідними мостами, тунелями. Якщо їх нема, потрібно переходити залізничні колії у місцях, обладнаних спеціальними настилами, біля яких встановлені знаки «Перехід через колії». Перед тим, як перейти колію, переконайтеся у відсутності потяга.

Пам’ятайте, залізниця — зона підвищеної небезпеки. Бережіть своє життя!

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також