На Львівщині на території приватної ферми виявили схрон протитанкових мін та тротилових шашок (ФОТО)

48-річного фермера затримали правоохоронці

У Львівському районі правоохоронці затримали фермера, який незаконно зберігав боєприпаси.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, 20 серпня під час санкціонованих обшуків у підсобному приміщенні на фермі підозрюваного поліцейські виявили та вилучили протитанкові міни, тротилові шашки та 1080 патронів калібру 5,45 мм.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

48-річного зловмисника, мешканця одного з сіл Львівського району, затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: правоохоронці затримали групу торговців зброєю, до складу якої входили мешканці Львівської, Чернівецької та Київської областей.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження боєприпасів. Також вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також