На Львівщині обікрали благодійний фонд (ФОТО)

Викрадено іграшки, одяг надіслані з Чехії в рамках гуманітарної допомоги для дітей з неблагополучних сімей

Фото: НПУ

На Львівщині неодноразово судимий 18-річний мешканець району, проник у приміщення благодійного фонду та викрав іграшки, одяг та інші речі, призначені для дітей з неблагополучних сімей. Про це повідомляє Нацполіція Львівської області.

1 лютого, близько 17:30 год, до поліції надійшло повідомлення від директора одного з благодійних фондів Червоноградського району про те, що невідома особа викрала речі з приміщення фонду.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції № 1 Червоноградського районного відділу поліції, а також поліцейський офіцер громади Лопатинської ОТГ. Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік, пошкодивши вікно, проник у приміщення фонду та викрав іграшки, одяг, посуд, канцтовари та інші речі, надіслані з Чехії до фонду в рамках гуманітарної допомоги.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки, 18-річного мешканця одного з сіл району, який раніше вже був неодноразово судимий за майнові злочини.

Речові докази (викрадену гуманітарну допомогу) у нього вилучено.

Фото: НПУ

Фото: НПУ

Невдовзі слідчі територіального підрозділу поліції повідомлять зловмиснику про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до шести років.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також