На Львівщині п'яний водій вбив юнака і втік з місця ДТП

Вічна пам'ять!

Вчора, 23 лютого близько 23.00 на автодорозі неподалік села Шабельня, Львівського району сталася ДТП. Про це повідомила Поліція Львівської області.

Водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на 23-річного чоловіка та втік з місця події. У ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер.

Поліцейські вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили, що наїзд на чоловіка скоїв водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» - мешканець Львівського району віком 33 роки, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Мікроавтобус, яким було скоєно наїзд, вилучений на спецмайданчик.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також