На Львівщині п’яний водій «Жигулів» в’їхав у будинок (ФОТО)

Є постраждалі

Фото ГУ НП у Львівській області

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 липня, близько 18:00 год., на автодорозі «Бориня–Мохнате», у селі Нижнє Висоцьке, Самбірського району. Попередньо у ДТП постраждала людина. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

«26-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ 2107», не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де зіткнувся з металевою огорожею, після чого в’їхав у будинок. Внаслідок ДТП, пасажирка легковика, 42-річна мешканка району, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована», — встановили попередньо правоохоронці.

Також встановлено, що водій був нетверезим.

«Водій «Жигулів» перебував у стані алкогольного сп’яніння — у його крові було виявлено 1,8 проміле», — додали в поліції.

За фактом слідчі відділення поліції № 2 Самбірського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

Нагадаємо,  у Львові під колеса авто потрапив електросамокат.

Фото: ГУ НП у Львівській області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена