На Львівщині перехожі знайшли на вулиці побиту маленьку дівчинку, яка корчилася від болю

Дитину прооперували, вона в реанімації…

Ілюстрація з відкритих джерел

6 червня, близько 6 години, по вулиці Клюсівській, у Червонограді, перехожі знайшли маленьку дівчинку, яка плакала і корчилась від болю. Коли запитали, що сталося, вона відповіла, що у неї болить живіт. Тож люди викликали «швидку», адже поруч батьків дитини не виявилось.

Як повідомляє «Нео радіо Червоноград», медики госпіталізували маленьку пацієнтку до Червоноградського шпиталю, а про випадок повідомили на лінію «102». На місці події працювали поліцейські, наразі, вони проводять досудове розслідування. Дівчинку прооперовано 7 червня, її стан стабільний.

«За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 166 КК України — злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування. Призначено судово-медичну експертизу, вона й має встановити внаслідок чого дитина отримала тілесні ушкодження. Результатів експертизи очікуємо до кінця тижня», — повідомив  т. в. о. начальника Червоноградського районного відділу поліції Василь Шимон.

Як стало відомо з джерел, у вівторок у матері вилучено двох малолітніх дітей, молодша перебуває у Будинку малюка, старша, якій 4,5 роки, — у реанімації. Від понеділка жінка до дитини не приходила і не цікавилась станом її здоров’я.

З’ясувалось, що жінка раніше судима за скоєння крадіжки.

Як повідомлялося, на Буковині трагічно загинула дитина.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також