На Львівщині під час плану «Перехоплення» затримали двох юнаків (ФОТО)

Незаконно заволоділи мотоциклом

Фото: Патрульна поліція Львівської області

На Львівщині патрульні затримали за гарячими слідами осіб причетних до заволодіння мотоциклом.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівщини, у неділю патрульні отримали орієнтування про ймовірних зловмисників на автомобілі «Opel Vectra» та викрадений мотоцикл «Suzuki».

28-річний потерпілий повідомив, що невідома особа представившись покупцем, заволоділа його мотоциклом у місті Сокаль. Зловмисники знайшли оголошення про продаж цього двоколісного в інтернеті за майже дві з половиною тисячі доларів.

Поліцейські Львівщини з’ясували, що чоловік приїхав на згаданому автомобілі та негайно встановили напрямок його руху. В області оголосили план «Перехоплення».

Патрульні вирушили за гарячими слідами і затримали двох мешканців Львівщини, віком 18 та 19 років, на автозаправній станції в населеному пункті Розвадів. Також вони встановили місце знаходження мотоцикла. Транспортний засіб знайшли на автомийці неподалік.

За скоєне 19-річному мешканцю Стрийського району загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ, а саме у вигляді позбавлення волі від 3 до 5 років. Його затримали у порядку ст. 208 (затримання уповноваженою особою) КПК України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Як повідомлялося, у Синевирі у ДТП загинув 15-річний скутерист.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також