На Львівщині під час пожежі загинув чоловік (ФОТО)

У Стрию, що на Львівщині, на пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували 5 людей, з них 2 дитини та ще 5-ро вивели на свіже повітря. Один чоловік загинув. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

Так, 4 травня, о 16:21 год, до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в місті Стрий, на вулиці Січових Стрільців. Пожежа виникла в підвалі двоповерхового житлового будинку.

Через сильне задимлення мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання.

«Рятувальники негайно включились у спеціальні засоби захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з гасіння пожежі, паралельно виводячи людей із задимлених помешкань. За допомогою спеціальних рятувальних пристроїв вогнеборці врятували по сходовій клітці 3 особи, з них 2 дитини, 1 особу врятували через вікно та ще 1 особу за допомогою висувної драбини. Окрім цього рятувальники вивели на свіже повітря ще 5 осіб», — повідомили в рятувальників.

Під час проведення робіт з ліквідації пожежі в підвалі було виявлено тіло загиблого 40-річного чоловіка, мешканця будинку.

«О 17:09 год вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:21 год повністю ліквідували. Внаслідок пожежі, вогонь знищив сміття у підвалі на площі 5 кв. м та пошкодив дерев’яні перегородки комірок на площі 8 кв. м», — йдеться у дописі.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також