На Львівщині під час відпрацювання пасажирських перевізників, поліція виявила сотні порушень законодавства (ПЕРЕЛІК, ФОТО)

Було перевірено понад п’ять сотень транспортних засобів

На Львівщині поліція провела перевірку перевізників. Під час відпрацювання інспектори відділу безпеки дорожнього руху та лінійні патрульні перевіряли у водіїв наявність необхідних дозвільних документів, аптечок вогнегасників, а також технічний стан транспортних засобів й проходження ними обов’язкового технічного контролю.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівської області, було перевірено понад п’ять сотень транспортних засобів, які надають послуги з перевезення пасажирів.

Як зазначається  у повідомленні, патрульні поліцейські впродовж тижня профілактичних заходів проведених у сфері пасажирських та вантажних перевезень. перевірили понад 500 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів.

Читайте також: на Львівщині після оприлюднення у соцмережах відео, звільнили водія міжміської маршрутки, який мало не збив двох пішоходів.

У 313 — виявили порушення законодавства та притягнули до відповідальності, зокрема: 115 адмінматеріалів винесли за ст. 133-1 (Порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом) КУпАП; оформили 39 постанов за ч. 1 та ч. 2 ст. 121 (Керування технічно несправним транспортним засобом) КУпАП; 15 матеріалів винесли за ч. 3 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що підлягає обов‘язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) КУпАП; також 15 постанов винесли за ст. 121-2 (Порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів) КУпАП.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також