На Львівщині поліція вживає заходів для недопущення мародерства

Патрулі на вулицях і перевірки на блокпостах

поліція
Фото: НПУ

За минулу добу, 10 травня, на оперативну лінію «102» до поліції Львівщини надійшло 1402 повідомлення, повідомляє Нацполіція Львівської області.

Поліцейські й надалі продовжують забезпечувати публічний порядок у режимі 24/7, а також вживають усіх заходів для недопущення мародерства.

Крім того, спільно з нацгвардійцями, бійцями тероборони та представниками громадських формувань, поліцейські продовжують патрулювати вулиці Львова та інших населених пунктів області, а також несуть службу на блокпостах.

«Правоохоронці вкотре нагадують: не здійснюйте фото- та відеозйомку місць прольоту або потрапляння ракет, переміщень військової техніки та зброї, блокпостів чи місць дислокації військовослужбовців та не виставляйте відповідні пости у соцмережах — за це передбачено кримінальну відповідальність», — наголошується у повідомленні.

Правоохоронці дякують громадянам за пильність та нагадують: при виявленні підозрілих осіб чи потенційно небезпечних предметів відразу повідомляйте на оперативну лінію «102».

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також