На Львівщині попрощалися з 22-річним Героєм (ФОТО)

Вічна памʼять!

Вчора, 24 травня у Самборі на площі Пам'яті зустріли Героя, а сьогодні громадою провели в останню дорогу загиблого захисника України солдата Олега Кончака. Про це повідомила Самбірська МР.

Зустріч була велелюдною. Кортеж із тілом захисника попрямував до будинку матері Героя, у с. Вільшаник. Там та у церкві села відбулося прощання із Олегом Кончаком.

Олег народився у Самборі 28 лютого 2002 року. Закінчив самбірську спеціалізовану школу №8 (тепер ліцей “Престиж”). Згодом отримав професію помічника бурильника свердловин на нафту і газ у Стрийському вищому професійному училищі №35. Олег любив техніку, цікавився нею.

У 2021 році підписав контракт на службу у ЗСУ. Був механіком ремонтної роти у 704-му полку радіаційного хімічного біологічного захисту. У своїй анкеті відзначав, що у майбутньому хоче продовжити службу в армії та збудувати власну міцну сім'ю. Та війна не дозволила планам юнака здійснитися.

Кілька місяців тому перевівся на службу у полк “Азов” на посаду старшого стрільця -оператора стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону в/ч А4638.

Герой загинув у бою 28 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Сергіївка Сватівського району Луганської області. Йому навіки залишиться лише 22 роки.
У

Героя залишилися мати, батько, сестра та вітчим.

Поховали Героя у Самборі на Меморіалі Героям України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт