На Львівщині посмертно нагородили військовослужбовців (ФОТО)

Ордени вручили родинам загиблих Героїв

На Львівщині відзначили військовослужбовців: нагородами (посмертно) - вручили родинам загиблих Героїв - ордени Богдана Хмельницького ІІІ-го степеня як визнання їх вагомого внеску у боротьбу за незалежність України, захист національних інтересів країни та проявлений героїзм.  

Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація, Бродівська міська рада, Служба звʼязків з громадськістю ЛОТЦК та СП.

Владислав Гулов

Уродженець міста Гуляйполе, Запорізької області. Підполковник. Закінчив Харківський університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба. Брав часть у миротворчих місіях з підтримки миру та безпеки в Демократичній Республіці Конго та у бойових діях із захисту територіальної цілісності України. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ-го степеня. У захисника залишилися дружина, батько, мама, брат.  

Олександр Зубач

Уродженець села Ворокомле, Камінь-Каширського району Волинської області. Закінчив Васильківський коледж Військово-Повітряних Сил в 2001 році за спеціальністю «Технічне обслуговування повітряних суден і двигунів». Брав часть у миротворчих операціях з підтримки миру та безпеки в Демократичній Республіці Конго та в Республіці Ліберія. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ-го степеня. У захисника залишилися дружина, донька та син, батьки, сестра і брат.

Нагадаємо, що у Львові посмертно нагородили львів'ян, які боронили незалежність України (ФОТО, ВІДЕО).

Вічна памʼять нашим захисникам! 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк