На Львівщині ремонтують міст на автодорозі Львів – Луцьк (ФОТО)

Відновили будівельні роботи на мостовому переході через річку Західний Буг

 

На Львівщині відновили ремонтно-будівельні роботи на мостовому переході через річку Західний Буг поблизу села Гайок на автомобільній дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Як повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза, споруда зведена ще у 1960 році. Відтоді роботи з реконструкції та капітального ремонту не проводилися. Внаслідок зношення відповідних конструкцій 3 травня 2021 року переправа обвалилася.

«Ми одразу приступили до будівництва нового моста, і торік планували відкрити рух транспорту по новобудові. Однак війна суттєво вплинула на наші плани. Сьогодні ми відновили роботи на об’єкті аби вже цього року рух автомобілів здійснювався новозбудованою спорудою», зазначив Олег Береза.

Він розповів, що наразі проводяться роботи з влаштування сполучення з новим мостом, після чого розпочнуться роботи із забезпечення гідроізоляції та водовідведення.

В подальшому влаштують покриття на проїзній частині мосту та на тротуарах.

Крім цього, проект передбачає провести роботи з влаштування підходів до переправи з конструктивних шарів асфальтобетонного покриття з попереднім укріпленням основи.

Новозбудований міст відповідатиме європейським нормам та стандартам. Довжина його сягатиме 141,5 м та ширина проїзної частини – 9,5 м.

Також на споруді будуть проведенні всі необхідні заходи для підвищення безпеки дорожнього руху: перильне та бар’єрне огородження; дорожні знаки та зовнішнє освітлення; дорожня розмітка.

Читайте також: поблизу Автовокзалу “Північний” на ремонт перекриють ділянку бічної дороги.

На об’єкті працює ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий