На Львівщині рейсовий автобус скоїв смертельний наїзд на пішохода (ФОТО, ВІДЕО)

ДТП у Городку

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині, внаслідок ДТП, загинув пішохід.

Як повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 24 січня, близько 18:00 год, у м. Городок, Львівського району, по вул. Авіаційна, водій автобуса «БАЗ-А 079», мешканець с. Зимна Вода, Львівського району, 1961 року народження, здійснив наїзд на пішохода, мешканця м. Городок, Львівського району, 1957 року народження, який, від отриманих травм, загинув на місці події.

Обставини та причини події з’ясовують правоохоронці.

Як повідомив на своїй сторінці у «Facebook» голова ГО «Варта1» Ігор Зінкевич, дорожньо-транспортна пригода сталася 24 січня, о 20:00 год, за Черлянами.

«ДТП у напрямку м. Городок. Зі слів свідків водій рейсового автобуса «Львів–Вишня» здійснив наїзд на пішохода, який йшов дорогод та віз велосипед у попутньому напрямку руху. Внаслідок ДТП, пішохід помер на місці події», — повідомив Ігор Зінкевич, який оприлюднив відео з місця ДТП.

Як повідомляє Нацполіція області, дорожньо-транспортна пригода сталась 24 січня, близько 18:00 год, на вулиці Авіаційній, у місті Городок. Водій рейсового автобуса «БАЗ», сполученням «Львів–Вишня», 60-річний мешканець одного з сіл Львівського району, скоїв наїзд на пішохода, мешканця Городка, віком 64 роки. Від отриманих травм, чоловік помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Фото: НПУ

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також