На Львівщині розшукують зниклого безвісти чоловіка

Людина має захворювання ніг, пересувається виключно на інвалідному візку

ОНОВЛЕННЯ: Людину знайдено! У львіській лікарні по вул. Кульпарківська. Дякуємо за допомогу!

Родичі просять допомогти розшукати зниклого безвісти 74-річного Ракуса Василя Федоровича. З відповідною заявою про зникнення вони звернулися до правоохоронців, які просять громадськість допомогти у пошуку. Про це повідомляє «Варта1».

«Яворівський Райвідділо поліції ГУНП у Львівській області розшукує безвісти зниклого Ракуса Василя Федоровича, 17.10.1947 р. н., мешканця села Піски, зареєстрованого за адресою вул. Миру, 27, Яворівського району, Львівської області», — йдеться у повідомленні.

Чоловік 10.02.2022 року, приблизно о 15:00 годині, покинув своє місце проживання та досі не повернувся. Останній раз його бачили у селі Трибоківці, по вулиці Джерельна, 20, Жидачівського району, Львівської області, куди приїжджав до своєї сестри.

Прикмети: ріст 158–162 см, повної тілобудови, волосся сиве короткострижене, мав вуса та середньої довжини борідку, голубі очі.

Був одягнутий у фіолетову шапку, синю куртку з білим надписом «Nike» на спині, сірі штани, чорні черевики.

Особливі прикмети: у зв’язку із захворюванням ніг пересувається виключно на інвалідному візку чорного кольору з пошкодженими та пробитими колесами. Зі слів рідних жодних документів та мобільного телефону при собі не мав.

У поліції просять звернути увагу на автобусні та залізничні вокзали, церкви, ринки та інші місця скупчення людей, оскільки даний чоловік неодноразово покидав своє місце проживання для жебракування.

Якщо у вас є будь-яка інформація про можливе місце знаходження людини, повідомте будь-ласка за номером телефонів: «102», 0983614359, 0966203417.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також