На Львівщині суд засудив воїна, який побив російськомовного чоловіка

У ресторані

Трускавецький міський суд Львівської області засудив чоловіка, який проходить військову службу за призовом під час мобілізації в Збройних Силах України на посаді стрільця-помічника гранатометника за побиття російськомовного чоловіка у ресторані. Про це йдеться у рішенні суду.

14 листопада 2022 року близько 19 год. 00 хв. чоловік перебуваючи в в приміщенні ресторану «На здоров`я», що знаходиться за адресою: бульвар Торосевича, 2, м.Трускавець Дрогобицького району Львівської області, де розпивав алкогольні напої, вступив у словесний конфлікт з невідомою йому раніше особою - відвідувачем ресторану з приводу спілкування останнього російською мовою, почав висловлюватися нецензурними словами та погрожувати застосуванням фізичного насильства до нього, при цьому порушуючи нормальну діяльність зазначеного ресторану.

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння у приміщенні ресторану «На здоров`я», наніс російськомовному відвідувачу два удари кулаком правої руки в область обличчя зліва, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у виді двох саден на слизовій оболонці верхньої губи та на лівій щоці, які відносяться до легких тілесних ушкоджень.

До обвинувального акту була додана письмова заява обвинуваченого, складена у присутності захисника, щодо добровільності беззаперечного визнання своєї винуватості.

Суд ухвалив визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України, та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 (сімнадцять тисяч) грн.

Як повідомлялося, львів'янка вкрала труси і тепер сяде у в'язницю.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також