У Львові судили чоловіка за куплену медичну довідку для водійського посвідчення

Чоловік надав підроблену медичну довідку у цьому ж сервісному центрі МВС з метою отримання посвідчення водія, де його і викрили

ФОТО: ілюстративне

У Львові судили уродженця села Сороки-Львівські Тараса З., який надав куплену медичну довідку для отримання водійського посвідчення у сервісному центрі МВС. Залізничний районний суд Львова визнав чоловіка винним у підробці документа та покарав його штрафом у розмірі 8500 грн. Про це пише ZAXID.NET.

Зазначається, що у грудні 2023 року Тарас З. вирішив купити медичну довідку для отримання водійських прав, не проходячи медогляду на придатність до керування транспортними засобами. Для цього він звернувся до невстановленої слідством особи, надав свої особисті дані та фотокартку, після чого купив медичну довідку від імені Львівської філії ТОВ «Лаян Віннер» «Оздоровчо-лікувальний центр Святителя Луки» за 500 грн. Передача підробленого документа відбулася поблизу львівського сервісного центру МВС на вул. Данила Апостола.

3 квітня чоловік надав підроблену медичну довідку у цьому ж сервісному центрі МВС з метою отримання посвідчення водія, де його і викрили.

У суді обвинувачений свою вину визнав.

Читайте також: у двох кандидаток у сервісному центрі МВС біля Львова виявили підроблені медичні довідки

Суддя визнав мешканця Львівщини винним у підробці та використанні завідомо підробленого документа (ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358 ККУ) та призначив покарання у вигляді 8500 грн штрафу. Також чоловік має сплатити 3800 судових витрат за проведення екпертиз. На вирок ще може бути подана апеляція.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також