На Львівщині судитимуть посадовців, які нажились на будівництві дитячого садочка

360 тис грн під час будівництва

Фото: прокуратура Львівської області

На лаві підсудних опинилися колишній голова сільради та підрядник. Їх звинувачують у заволодінні понад 360 тис грн під час будівництва дитячого садка. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

«За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальні акти стосовно колишнього голови однієї із сільських рад району та директора товариства. Їм інкримінують заволодіння бюджетними коштами та службове підроблення», - йдеться у повідомленні.

Слідством становлено, що в кінці 2018 року між однією із сільрад Львівщини та очолюваним підозрюваним товариством було укладено договір про виконання будівельних робіт.

«Згідно умов договору підприємство повинно було збудувати дитячий садок-ясла та здійснити ряд робіт. З метою заволодіння бюджетними коштами підрядник надав підроблений акт виконаних робіт. У ньому він вказав роботи, які  в повному обсязі не були виконані. В свою чергу, сільський голова прийняв та неправомірно підписав  акт виконаних робіт», - йдеться у дописі.

Фото: прокуратура Львівської області

Таким чином,  було безпідставно перераховано з бюджету понад 360 тис грн.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена