На Львівщині у потрійній ДТП травмувалися троє людей (ФОТО)

Біля Городка

Вчора, 26 квітня, близько 21.50, на автодорозі «Львів-Шегині» поблизу міста Городок Львівського району, сталася ДТП. Про це інформує Поліція Львівської області.

Водій автомобіля «BMW 320d», 24-річний львів’янин, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Arteon» під керуванням 26-річного жителя міста Мостиська Яворівського району. Після цього «BMW 320d» виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Caddy», яким керувала 39-річна мешканка одного з сіл Яворівського району.

У ДТП водії «BMW 320d» і «Volkswagen Caddy», а також пасажирка мінівена, 39-річна жителька одного з сіл Львівського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт