На Львівщині у пожежі постраждало подружжя

Люди в лікарні

Фото: ДСНС у Львівській обл.

У суботу, 20 травня під час пожежі в будинку постраждало подружжя у Яворівському районі. Про це повідомили 21 травня у прес-службі ДСНС Львівської області.

Так, 20 травня о 08:59 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Липники на вулиці Т.Шевченка, 55 в цегляному житловому будинку.

На місці події  з’ясувалося, що сусіди побачили дим з вікна будинку, знаючи, що там можуть бути господарі, небайдужі зайшовши в середину винесли на свіже повітря жінку та допомогли вийти чоловіку.

«Пожежу локалізовано о 09:20 та ліквідовано о 09:27 в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі 2 особи отримали опіки, а саме: 63-річна власниця, яку у важному стані госпіталізовано в реанімаційне відділення в Мостиської клінічної центральної районної лікарні та 66-річний чоловік, якого в стані середньої важкості госпіталізовано у КНП «8-му міську клінічну лікарню м. Львова»», - йдеться у повідомленні.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м, пошкоджено пластикове вікно 0,5 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м

Читайте також: на Львівщині сталася ДТП: є потерпілі (ФОТО)

До ліквідації займання залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини події зʼясовуються правоохоронцями.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також