На Львівщині в автотрощі травмувалися п’ятеро людей (ФОТО)

ДТП у Червоноградському районі

Фото: ДСНС

На Львівщині внаслідок ДТП у с. Сілець травмовано 5 осіб.

Як повідомляє Червоноградське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, 8 серпня, о 16:08 год., надійшло повідомлення, що в с. Сілець Червоноградського району відбулось зіткнення легкового автомобіля «Volkswagen passat», водій, 1995 року народження, та легкового автомобіля «Mazda 3», водій, 1990 року народження.

Внаслідок ДТП травмовано 5 осіб, а саме: громадяни, 1990 року народження; 1971 року народження; 1985 року народження; 1995 року народження; 2003 року народження, яких у стані різного ступеня важкості госпіталізовано в Червоноградську ЦМЛ. Фахівці пожежно-рятувального відділення проводили роботи з деблокування постраждалого з допомогою гідравлічного розтискача, відключення акумуляторних батарей у двох автомобілях та змивання дорожнього полотна від паливно-мастильних матеріалів.

До ліквідації ДТП залучалось 10 фахівців особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мазда», 32-річний мешканець Червонограда, не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген Пасат», під керуванням 27-річного мешканця Соснівки.

Внаслідок зіткнення, водій «Мазди» та його 19-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Також у медичний заклад були доправлені водій та троє пасажирів «Пасата», усі мешканці Соснівки, віком 51, 37 та 29 років.

Окрім того встановлено, що водій «Мазди» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Нацполіція Львівщини.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до термін від трьох до п’яти років.

Фото: ДСНС

Як повідомлялося, на Львівщині у ДТП загинув мотоцикліст.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий