На Львівщині від Covid-19 померла людина: статистика за тиждень

Скільки хворих

Фото ілюстративне

Минулого тижня у Львівській області офіційно зареєстрували 10 436 випадків захворювання на ГРВІ та 389 випадків коронавірусу. Про це повідомляє  Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Так, за минулий тиждень епідемічного сезону захворюваності, з 6 до 12 листопада, на ГРВІ в області захворіли 10 436 осіб, що на 148 випадків або 1,4% більше, ніж за попередній тиждень (тоді захворіли 10 288 осіб).

Генеральна директорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб Наталія Іванченко, пояснила, що при вірусологічному дослідженні від людей, які мали ознаки застуди, вірусів грипу не виявлено в жодному випадку.

Кількість хворих дітей до 17 років склала 49,2% – захворіли 5 134 дитини. За цей час від грипу вакцинували 4 757 мешканців Львівщини, з них 2 177 – з групи медичного та епідемічного ризику.

Читайте також: повернення карантину: Мінохорони здоров’я припустило таку можливість

Також за останній тиждень на Львівщині захворіло на Covid-19 389 людей, з них 68 – на стаціонарному лікуванні, а також одна людина померла.

За даними видання zaxid.net від ускладнень коронавірусу помер 60-річний мешканець Новояворівська. Чоловік не був вакцинований від ковіду і перебіг хвороби ускладнило важке супутнє захворювання. Цього епідсезону, який розпочався 2 жовтня, в області зафіксовано вже два летальних випадки від ускладнень коронавірусу.

Летальний випадок зафіксували 7 листопада 2023 року.

Також помер 60-річний мешканець Новояворівська, якого госпіталізували до реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні 4 листопада з важкою пневмонією. Чоловік мав важке супутнє захворювання, що ускладнило перебіг хвороби.

Це вже другий летальний випадок за останні півтора місяця, спровокований коронавірусом. Першу смерть від ковіду зафіксували 19 жовтня. Помер 57-річний чоловік зі Стрийського району, який мав цукровий діабет і хронічне захворювання легень. Обидва чоловіки не мали щеплень від коронавірусної інфекції.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також